28 augustus 2014

Overzicht van donderdag 28 augustus, met als hoofdpunten:

  • Vroeg uit de veren
  • Een dramatische ontdekking
  • Tennisles
  • Seabert-wedstrijd!!

IMG_0585

Hoewel er nog een picknick was georganiseerd moest ik vroeg uit de veren, want ik had om 13u een afspraak in Amsterdam. Hier loop ik sneu met al m’n bagage naar de bus.

IMG_0588

Tassen te koop! Mooie verschillende soorten tassen!

IMG_0606

Woohoo! Ik zat voorin de supersnelle boot “De Koegelwieck”, dus ik kon lekker mijn voorhoofd laten verbranden door de felle zon alles zien!

Zo. Ook weer terug. (Dit is natuurlijk ook gemaakt met de nieuwe app Hyperlapse.)

IMG_0614

Ik kwam een andere bruiloftsgast tegen toen ik de boot uit ging, die ik aanbood om mee terug te rijden naar Amsterdam, op welk moment ik besefte lol-guy dat iK MIJN AUTOSLEUTELS HAD LATEN LIGGEN OP TERSCHELLING..

Hier zie je de tassen waar de sleutels allemaal niet in zitten.

IMG_0615

Omdat ik die afspraak van 13u toch niet meer ging halen besloot ik het rustig aan te doen en even een broodje te gaan eten. De anderen rijden mijn auto terug naar Amsterdam. Dit is een kipbroodje met kerrie-iets. Er kwamen allemaal mensen binnen die dachten dat het een snackbar was:

– “Hee hep u ook een patat oorlog?”
– “Nee dat is hiernaast”
– “Ga ik hiernaast wel effe kijke!”

IMG_0642

IMG_0635

Daar zit ik dan. In plaats van in m’n auto: naar huis, zit ik in de Stoptrein: Leeuwarden! Dit doet me trouwens denken aan een vreselijke reclame.

IMG_0647

Ik krijg een foto van hoe leuk de picknick is, die ik voor niets heb gemist. Maar ik ben ook lekker aan het eten!

IMG_0644

Even overgestapt. Weer in de trein.

IMG_0653

Terschelling.

IMG_0656

Trein (weer overgestapt).

IMG_0657

Bijna thuis. Ik leer dat de voor mij best belangrijke Ceintuurbrug er even uit ligt, vanaf morgen tot MEDIO MAART 2016?!!?!

IMG_0659

Janine stuurt mij een selfie die ze heeft genomen om eigenlijk stiekem Ivo Niehe op de foto te zetten. Hij ziet er op die foto nog knapper uit dan op mijn telefoonachtergrondje.

IMG_0682

Donderdag is altijd tennisles. Hier ben ik best stoer een smash aan het voorbereiden. Je begrijpt dat er nog twee dozijn minder stoere foto’s in mijn prullenbak liggen.

1iWVXK

Na het tennissen eten we wat. Hier legt tennisklasgenoot Jim uit waar iets is in de Watergraafsmeer:

– Kijk dit is de Watergraafsmeer en dan ligt het helemaal daar.
– Wat zijn je pinken precies?
– De spoorlijnen!

Al snel bleek dat zijn pinken helemaal geen spoorlijnen voorstelden. De ene stelde de Ringvaart voor en de andere de Wibautstraat. Toen waren we allemaal vergeten waar het ook alweer over ging.

IMG_0737

Hiro staat na een spannend avontuur weer op zijn plek. <3

1205441316_f

Ten slotte wil ik graag de Seabert-wedstrijd aankondigen. Omdat zeehondjes nogal het symbool zijn van de wadden heb ik elke dag op Terschelling (24 augustus, 25 augustus, 26 augustus, 27 augustus) het zeehondje Seabert verstopt in een van de foto’s. En nee, ik heb niet ook Lenie ’t Hart erin verstopt. Klaar voor de start? Af!

7 gedachten over “28 augustus 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *