29 augustus 2014

Overzicht van vrijdag 29 augustus 2014, met als hoofdpunten:

  • Weer aan het werk
  • Ionica verschijnt tweemaal, maar niet in persoon
  • Een laat avondmaal
  • Horrorgang

IMG_0742

Het sprookje is vandaag voorbij, het is weer werken geblazen. Vandaag moet ik de hele dag naar een klant. Hier herinnert mijn tandenborstelklokje me aan dit feit. Ook herinnert het klokje me eraan dat ik al 25 minuten te laat ben voor het begin van de werkdag. Snel douchen en weg dan maar.

IMG_0744

Het is gedaan met de brug. De komende anderhalf jaar moet ik tussen hekken doorlopen, alsof ik een of andere gevangene van De Pijp ben!

IMG_0745

Zo cliché, een homo die naar het World Fashion Center gaat. Maar toevallig zit er helemaal bovenin een IT-bedrijf. En moet ik nog wat jurkjes passen.

IMG_0747

Mijn werkplek biedt uitzicht over de heuvels van Osdorp.

Typerdetyp!

IMG_0748

Ik kreeg deze sms van mijn advocaat vanwege mijn rechtszaak dinsdag. Ik vraag me af of Harvey Specter ook dit soort sms’jes naar zijn klanten verstuurt. Ook vraag ik me nu af of ik foto’s mag maken dinsdag. We zullen wel zien.

Screen Shot 2014-08-29 at 22.48.15

Ik lees een fotostrip van Ype (<3) over Ionica (<π).

Arjen (<3 maar als een broer hè!) maakt een filmpje over een raadsel dat we ooit eens aan Ionica (<π) hebben verteld.

IMG_0753

Ik miste nipt de tram, waardoor ik dacht: “Dan loop ik lekker.” Al snel bleek dat de halte pas even verderop was en dat de tram gewoon voor het stoplicht stilstond, en ik dus de tram helemaal niet had gemist, maar toen was ik al van plan om te gaan lopen, dus screw you tram.

IMG_0983

Dat had wel dit tot gevolg.

IMG_0762

Ik ben voor Art, want die ken ik een beetje en die andere twee niet.

IMG_0765

Omdat ik nog niet genoeg bewogen had ging ik naar de sportschool om te zwemmen. Onderweg was er een feestje op straat, waar ik dus gewoon niet voor uitgenodigd was. Typisch van die snobs uit De Pijp-zuid!

okura

Om bij mijn sportschool te komen moet ik vanuit een hotel door dit enge gangetje. Daar heb ik een horror-gif van gemaakt.

IMG_0768

De sportschool wordt verbouwd tot medio maart 2016. Dit is de nieuwe kleedkamer. De oude was ongeveer hetzelfde, maar met sleutelkluisjes en deze hebben een code dus da’s wel fijn.

IMG_0769

Zwemfie? Of mag je dat soort portmanteaus met selfie niet meer maken? In dat geval: zelfporzwemtret.

IMG_0772

In het zwembad is veranderd:

  • Er is nu een rode boom

IMG_0958

Thuis aangekomen om 22.00 uur bedacht ik me dat ik nog niet had gegeten. Nu wil ik even als disclaimer vertellen dat ik niet zo’n keukenprins ben zoals al die andere plogmensen. Hier bak ik een tomaat.

IMG_0960

Ik kijk vooral naar welk metertje in Foodzy nog het laagst staat. Vandaag was dat proteïne.

IMG_0961

Ook kijk ik naar kleuren. Hier mis ik bijvoorbeeld nog een groene component. Maar daar wist ik wel wat op.

sla

IJsbergsla. Had ik nog. Trustee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *