30 augustus 2014

Overzicht van 30 augustus 2014, met als hoofdpunten:

  • Een bestelling
  • Een bezoek aan Het Atelier
  • Een mede-plogger is jaloers

full31210906

Ik heb een eettafel besteld. Oké, het was meteen de eerste tafel op de site, maar ja de rest was gewoon niet zo mooi. Ik heb precies deze uitvoering, met het bankje. Ik koop ook altijd precies kleren die ik in de etalage zie hangen. Dat heeft te maken met een gebrek aan fantasie.

IMG_0990

Omdat ik nogal veel moest doen at ik even snel een muffin. Ook omdat ik allerlei redenen verzin om naar die bakker te kunnen, want die zoon van de bakker is zoooo dreamy. Kleine Daniel raadde me aan om een foto van hem hier neer te zetten, maar ik was vergeten een foto te maken. Dus ben ik later teruggegaan voor een halfje volkoren, maar toen was hij er niet meer. Dus nu heb ik een halfje volkoren.

IMG_0991

In de AH waren er maar liefst zestien relatief rijpe avocado’s! Deze dag kan haast niet beter.

IMG_0995

Ik ging naar de sportschool. Dit is trainer Stefan. Die staat op z’n professioneelst op de foto.

IMG_0996

Hier shoulder press ik 14kg. Nou ja ik houd 14kg vast voor de foto. Dit was helemaal aan het einde van de training en lukte het me totaal niet meer om deze gewichten hoger te krijgen, maar dit zou ik normaal dus best kunnen!!

IMG_0999

Ik moest heel snel weer door, om ergens op tijd te komen. Dit is de Toronto-brug in Amsterdam.

AmsterdamBridgeToronto

Ter vergelijking: dit is de Amsterdam Bridge in Toronto. Dat geeft weer mooi aan wat we van elkaar vinden.

Ik was best wel heel erg te laat, dus ik besloot mezelf een stukje te Hyperlapsen. Vreemd genoeg hielp dat helemaal niks, ik was nog steeds te laat. Maar nu met een lamme arm: het voelde haast wel alsof ik een video-setup t.w.v. $15.000 in mijn hand had.

IMG_1006

Wauwie, waar zijn de grote bejaarden die hier bij horen?

IMG_1009

Ik had een afspraak met Lois. “Wraar wraf je nou zo wlang?” vroeg ze. Maar voor ik het mocht uitleggen was ze alweer in de tuin met een andere hond aan het spelen.

IMG_1007

Oh gezellig, Lois had Janine en David meegenomen. We gingen met z’n allen eerst even naar een atelier van niemand minder dan Tosca Niterink (dat is Thea van Theo en Thea) en haar vriendin, en daarna iets eten.

IMG_1012

Niemand had eigenlijk zin in die kunst, maar Lois wilde zo graag. Hier een kleine exposé. Dit heette geloof ik ‘stoute kabouter’ en ‘natte vaas’. Je moet er maar opkomen!

IMG_1013

Hier hangen poppetjes van papier-maché. Eentje van deze twee moest geloof ik Jack Spijkerman voorstellen.

IMG_1014

Hier hangt de broer van Tosca Niterink, met een stokje wierook in z’n achterste. Je moet er maar opkomen!

IMG_1021

IMG_1023

Wie dit zijn weet ik niet, maar ik vermoed dat een van de twee Ivo Niehe is. Mensen als jullie nou denken: “Hee, dat of dat, dat lijkt me wel wat,” neem gewoon even contact op met Tosca Niterink. Omdat er tijdens de veiling nog maar drie mensen waren, vermoed ik enigszins dat e.e.a. nog wel te koop is.

IMG_1019

Er was een gezellige discussie gaande over de overeenkomsten en verschillen tussen openbare dronkenschap, en een klein kind zijn.

IMG_1022

Niets vertelt de wereld meer dat je een dronkelap bent dan een wijnfleskurk in je pet stoppen.

IMG_1027

David, de Zweedse vriend van Janine, leert Nederlands. Dat gaat heel goed, maar hij vervoegt nog geen werkwoorden (begrijpelijk, want dat gebeurt in het Zweeds ook niet): “Ik hebt vandaag veel Nederlands spreekt!”

Mede-plogger Matijn maakte dit vleiende liedje voor mij. Maar Matijn heeft niets om jaloers over te zijn, want hij heeft een minstens net zo leuke website. En hij heeft gewoon z’n eigen naam als domeinnaam. Ik moet heel triest allemaal o’s erbij zetten, omdat er ooit een televisiedienst naar mij is vernoemd.

Dit is het origineel:

IMG_1028

Deze reclame begrijp ik niet. Zo van we zetten naakte mensen erop, alsof dan ineens mensen foto’s van zo’n reclamebord gaan maken en op hun website gaan zetooooooeeeps. Koop nu New York Pizza!

IMG_1030

Vroeger had je op Twitter toch een twoosh dat je precies 140 tekens gebruikt? Dit is een woosh, waarbij m’n was precies allemaal op het rekje past. EN DAN OOK NOG AL DIE RIJPE AVOCADO’S BIJ DE AH!

IMG_1032

Omdat zaterdag voor mij eigenlijk een werkdag is, en ik dat nog niet echt had gedaan zat ik nog tot in de late uurtjes te tikken. Hier was ik vergeten om de layout-constraint |[overall]| toe te voegen. Dom natuurlijk, maar toen ik mijn tanden aan het poetsen was, kwam ik erachter. Gelukkig anders had ik niet kunnen slapen.

IMG_1033

Uit het raam kijkende kon ik zien dat het morgen mooi weer werd! Welteruste!

2 gedachten over “30 augustus 2014”

  1. Ik lees altijd met plezier je plogs,
    Ik ken je helemaal niet! 😉 Maar….
    Ik vind het geweldig dat je ons (de hele wereld) elke dag een bijzonder kijkje laat nemen in jou wereld.
    Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *