27 september 2014

Overzicht van zaterdag 27 september 2014, met als hoofdpunten:

  • Op de fiets
  • Miss Didi Licious Turkey Burger

IMG_5285

Oh nee er zijn weer bakkerskruidnootjes. Beter alvast een traplift kopen voor als ik moddervet ben over een maand.

IMG_5288

M’n broek stonk onwijs naar inside-out tonijn van de sushi de dag ervoor. Alsof we aan een tafeltje vlakbij de keuken zaten of zo, in plaats van het gezellige andere tafeltje dat ik had gekozen maar iedereen zat al aan die tafel bij de keuken. Thanks a sushi!

IMG_5307

Tijd om naar buiten te gaan.

IMG_5421

Oeps ik was weer eens veel te laat voor mijn training. Dit is trouwens in scène gezet, in het echt vinden ze het fijn als je te laat bent, want dan hoeven zij minder lang te werken.

IMG_5428

Het was een gezellige boel in onze familiechat.

IMG_5429

Ik moest allemaal gelddingen bespreken met mijn accountant dus ik dacht ik reserveer alvast even een terrastafel bij het buurtcafé waar ik langsliep, want er waren namelijk nog maar zeven tafels vrij. Hij zei dat het moeilijk was en dat ze eigenlijk geen reserveringen aannemen, maar alsnog was het gelukt en konden we terecht op het terras.

IMG_5430

Hier zoekt mijn accountant Serdal (een van de beste accountants van Amsterdam!!) zijn eigen rekeningnummer, want ik moest nog een factuur aan hem betalen. Prioriteiten.

IMG_5431

Ik moest eigenlijk gaan, maar ik was begonnen in het nieuwe boek van Kader Abdolah, en als ik staand een boek lees terwijl ik eigenlijk moet gaan, dan moet het wel een goed boek zijn! Of ik heb last van mijn rug en kan even niet zitten, maar in dit geval was het het eerste.

IMG_5432

Ik fiets op een OV-fiets naar het station. Hoe dat allemaal is gekomen is een lang verhaal, maar het begon allemaal toen ik de dag ervoor aanbood om iemands OV-fiets wel even naar het station te brengen. Daar eindigt het verhaal trouwens ook mee.

IMG_5434

Hier haal ik allemaal mensen in, want ik ben namelijk de meest snelle en asociale fietser die ik ken. Gelukkig fiets ik nagenoeg nooit.

IMG_5440

In de Warmoesstraat werd het steeds drukker met idiote toeristen. Toen ik nog wel veel fietste ben ik hier een keer heel hard tegen een toerist aangefietst en toen was ik daarna gaan slapen en de volgende dag had ik overal opgedroogd bloed op mijn gezicht. Ik heb daar wel een foto van maar die foto is van een andere dag en als ik dat doe krijg ik denk ik problemen met de Godin van de Plog en maakt ze nooit meer lekkere Martinerolletjes voor me.

IMG_5441

Ik heb nog nooit een OV-fiets gebruikt, laat staan er eentje teruggebracht, en die man zei niets en wees gewoon naar een plek, waar ik dan maar die fiets tegen een balkje heb gezet. Hoop dat het goed is zo.

IMG_5446

Met deze wandeltocht over het Damrak zit het er weer op met de jaarlijkse quota. Dit kan ik niet vaker dan een keer per jaar.

IMG_5449

Ik ben zo be新d waar we nu naartoe 行く.

IMG_5451

Deze twee Paroolmensen gaan geheel tegen het advies van Lodewijk Asscher in uniform naar het station. Stomstom!

IMG_5453

Deze stadje is zo mooi, en het is hier allemaal zo klein en nu ga ik wiet kopen!

IMG_5462

We gingen met wat mensen eten bij Getto, een gay hamburgertent in de Warmoesstraat. Hoe ik wist dat het gay was?

IMG_5465

Exhibit A

IMG_5466

Exhibit B

IMG_5468

Exhibit C (uitje-augurkje-olijfje-penisje)

IMG_5481

Ik weet niet meer precies hoe het ging, maar even later stonden we tien minuten te hangen in de Albert Heijn. Echt te hangen, we deden daar niets! We stonden gewoon bij die bloemen!

IMG_5477

Ik won een gratis lot!! OMG! We hadden een pact afgesloten dat als iemand iets zou winnen, diegene de helft zou krijgen, en de rest verdeeld zou worden over de andere vier. Zo hebben we allemaal 50 cent gewonnen en Maarten 2 euro. Of Berrie. Nee Maarten was het. Of Y…, nee Maarten.

IMG_5483

Hier vieren we onze winst. Ecstatic!

IMG_5485

Gelukkig voor jullie viel daarna mijn telefoon uit, want anders was dit nog langer geworden. Hier lag ik in bed het boek van Kader Abdolah te lezen. Ik lees wel vaker boeken maar dan op een Kobo Glow. Dit is hoe ik erachter kwam dat ik niet meer gewend ben aan echte boeken. Ik dacht: even die lamp uitdoen hoor, dat is alleen maar stroomverspilling.

IMG_5486

O ja, dat was er dus. Trouwens waarom lees ik nog? Ik moet morgen vroeg een quiche bakken. Trustee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *