29 september 2014

Overzicht van maandag 29 september 2014, met als hoofdpunten:

  • Verbouwingen
  • Een onwelkom ‘=’-teken
  • Twee cheeseburgertjes!!

Ik kwam vanmorgen nietsvermoedend uit mijn bed. TOTDAT!

IMG_5935

Omdat de bouwvakkers allemaal moeilijke dingen moesten doen in mijn vloer was de keuken niet echt bruikbaar. Dan maar de deur uit voor lunch. Wat zal ik eens halen? Jointje? Naah…

IMG_5946

Broodje van de bakker? Naah… (De bakkerszoon werkte er vandaag niet.)

IMG_5945

Iets van de Hema? Naah…

IMG_5944

Bakkerij Bart? Naah!!!

IMG_5943

Lunchroom Hannibal: de eetkamer van De Pijp? Hmmmmnaah…

IMG_5939

JAAAA!!!!

IMG_5947

Maar kijk heel gezond want een fruitsmoothie en dan nog een werkwoord in die zin.

IMG_5936

Ik ben heel blij dat ik bij het zien van dit A4-tje eerst aan een bouwvakker denk die ramen komt installeren, en dan pas aan dat walgelijke besturingssysteem van Microsoft: die associatie verdwijnt in een rap tempo.

IMG_5948

De bestekla heeft tijdelijk geen bovenkant, wat tot hilarische taferelen leidt. Echt hilarisch, we komen niet meer bij hiero.

Screen Shot 2014-09-29 at 13.48.07

Ik zat enorm te kutten want ik moest zelf een JWT algoritme schrijven met een ingebouwd HMAC SHA-256 hashalgoritme en ik werd gek want de bovenste deed het wel en de onderste niet en ik kon er maar niet achter komen wat het verschil was. Dit is mijn aantekeningennotitietje.

Screen_Shot_2014-09-29_at_13_48_07

Het probleem zat hem in dit ‘=’-teken want HEEL NORMALE Base64-encoding-padding is, maar blijkbaar moet je die helemaal weghalen in een JWT-token (wat natuurlijk net zoiets is als DNB-bank zeggen, maar goed), maar dat stond helemaal onderaan de IETF-spec dus daar had ik overheen gelezen. En ja dan is natuurlijk de signature (geel) ook anders en toen ging ik pepernoten eten.

IMG_5974

Vandaag trainde ik samen met iemand anders. Noudatmagwelvakeropdezemanierwatmijbetrefthahwhaha.

IMG_5975

Yfke zou falafelbroodjes maken als ik boodschappen ging doen. Falafel schrijf je geloof ik zo: فلافل. Of zo: falafel.

IMG_5977

Kijkend naar onze badkamerdeur heb ik allerlei diepe overpeinzingen, zoals: “Hoe lang zou Yfke nog onder de douche staan voordat ze falafelbroodjes voor me gaat bakken?”

IMG_5978

IMG_5979

Wauw met appel en allemaal paprika en sla en zo die ik even daarvoor zelf had gekocht!!

IMG_5980

Daniel had zijn hondenbench even bij ons neergezet tijdens het feest, maar jammer dan dIE IS NU VAN BORIS!!!

Trustee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *