3 oktober 2014

Overzicht van 3 oktober 2014, met als hoofdpunten:

  • Verspreid ontbijt
  • Superheldentraining
  • Vierkante frikandel!!

gang-1

gang-2

gang-3

Vandaag koos ik voor het verspreide ontbijt. Het idee is als volgt: haal onderweg naar je werk op verschillende plekken een ontbijtonderdeel.

IMG_6426

Ik was gister nog vergeten te vertellen dat ik The Fault in Our Stars had gekeken. En dat speelt zich deels in Amsterdam af en dan staan ze achterin de tram dus daar ben ik gaan zitten want dan voelde het een beetje alsof ik ook in de film zat.

IMG_6427

Ik had heel vroeger bijna bovenin dit gebouw gewoond, naast TATJANA! Maar dat ging niet door want ik voldeed niet aan de inkomenseis. Maar die inkomenseis was zo belachelijk want als je zoveel verdiende wilde je daar helemaal niet wonen. Behalve TATJANA!

IMG_6430

In het World Fashion Center was het een soort speciale dag. Ik weet niet hoe het heet of wat het inhield, maar het resulteerde in heel veel vrouwen overal. Maar echt overal.

IMG_6437

Op de terugweg ging ik een stuk met de tram. Dit is een van de weinige haltes waar geen vluchtheuvel is en waar je tussen de auto’s door in moet stappen. Eigenlijk moeten de auto’s achter de tram stoppen, maar niemand doet dat omdat niemand dat systeem hier kent.

IMG_6440

Min of meer tegenover waar ik vanmorgen nog een scone haalde kwam ik Kleine Daniel tegen. Vreemd hoe ik van iemand spontaan tegenkomen altijd een awkward situatie weet te maken, ook al betreft het m’n beste vriend.

IMG_6444

Op de sportschool moest ik eerst de superman doen. (Ik heb mijn gezicht even gecensureerd want ik was heel hard aan het zweten!)

IMG_6445

En daarna de spiderman. Dat leverde nogal wat verwarring op want ik dacht dat hij met de superman de spiderman bedoelde, dus ik was daar al mee begonnen en toen moest het weer anders en dan ga ik heel erg nadenken in mijn hoofd en kan ik het niet.

IMG_6446

Ik haal deze op bij het verhuurbedrijf, want morgen ga ik ermee op stap, omdat ik morgen mijn eerste hele vrije dag in tijden heb, waarop ik ook niet heb gepland om met mensen naar bijvoorbeeld Vlieland te gaan. Ik doe dan een dag mijn telefoon uit (nou ja, ik negeer berichten op Whatsapp) en zoek de heuveltjes op. Therapy!

IMG_6447

Voordat ik ging slapen zag ik gelukkig nog snel dit belangrijke nieuws van een snackbar in Twello die ik op Facebook volg. Misschien morgen er maar even langs! Trustee!

4 gedachten over “3 oktober 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *