4 oktober 2014

Overzicht van zaterdag 4 oktober 2014, met als hoofdpunten:

 • Even weg
 • Even terug
 • Even PANNENKOEKEN (!!)

IMG_6453

Een lijstje van dingen waar ik op sommige momenten echt aan toe ben:

 • Alleen zijn
 • Onderweg zijn
 • Snelheid
 • Curryworsten

Nou ja een en een en een en een is twee.

IMG_6455

Fakking stoere selfie.


Nu ben ik onderweg, maar ik kan echt geen foto’s maken en ik heb nog geen GoPro en ik ben op 24 februari jarig.


IMG_6459

Nature calls, zoals ze dat dan zo mooi in het Engels zeggen. Maar voor jullie allemaal moord en brand schreeuwen van eh zeg hee hoor es houd je land schoon, die witte stippellijn is dus de grens tussen Nederland en Duitsland. Ik heb heel netjes over het lijntje heen geplast. JA EN IK WEET NIET HOE DE DUITSE VLAG PRECIES IS MET AL DIE POEPKLEUREN HOOR.

IMG_6512

Kort nadat ik Nederland niet had bevuild kwam er allemaal brandweer en feuerwehr langs en toen dacht ik dat komt door mij maar toen besefte ik dat ik if anything juist had geholpen om een bosbrand te voorkomen en dat ze me best eens hadden mogen belonen met een taart of zo. Pff nou lekker is dat.

IMG_6513

Gelukkig was er hier aan de vier basislevensbehoeftes propaan, eieren, appels, aardappels en buxus geen gebrek.

IMG_6526

Ik ging voor de alllleerlarlerlaatste keer dit jaar op flipflops naar buiten. Oh ja hier ben ik dus weer thuis zeg maar.

IMG_6528

Wacht eens even, hier klop-fixt er iets niet!

IMG_6531

De man voor me in de rij bij de kassa wilde van die boerderijdieren:

 • Kom ik in aanmerking voor boerderijdieren?
 • Ja hoor, volgens mij wel.
 • Want de vorige keer had ik ze niet mee, en toen had ik ruzie met mijn vrouw.
 • Hahaha.

Ik wilde ook wel wat boerderijdieren:

 • Kom ik in aanmerking voor boerderijdieren? Want de vorige keer had ik ze niet mee, en toen moest ik heel erg huilen.
 • Ja hoor, en nu niet meer huilen he!

IMG_6533

Ik ging pannenkoeken bakken voor mijn huisgenootjes! Dat wil zeggen: ik ging vijf minuten pannenkoekenmisbaksels maken en toen nam Kleine Maarten het over. Gelukkig, want Kleine Maarten was eerst in charge of het in plakjes snijden van de appel en dat kon ’ie echt niet.

IMG_6534

Hier zie je Maartens gelukte pannenkoek. Die van mij ligt er onder, een beetje goor te rochelen.

IMG_6538

Toen ik deze foto op Facebook plaatste werd ik prompt door Ype et al. uitgenodigd om St. Pannekoek te komen vieren!

DA WAST WEER TRUSTEE!

2 gedachten over “4 oktober 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *